Loading...

Cetak Sticker | Cetak Lain-Lain

Lokasi Perniagaan

Putatan, Sabah


Perkhidmatan Cetak Sticker, Cetak Menu, Cetak Kad Nama dan PVC Kad Pelajar

Mobile Order Form ini hanya bertujuan untuk pelanggan memulakan order saja. Dan proses seteruskan akan diuruskan menggunakan WhatsApp antara Team Kami dan Pelanggan.

Oleh itu anda tak perlu risau untuk membuat tempahan dari website ini kerana tiada sebarang maklumat data peribadi seperti No Kad Kredit/Debit atau Maklumat Bank disimpan di laman web ini.

# Pembayaran :

Proses pembayaran hanya perlu dibuat selepas kami menghubungi anda melalui WhatsApp dan PEMBAYARAN SECARA ONLINE boleh dibuat dengan klik "Payment Link" di WhatsApp yang anda akan terima selepas tempahan dibuat dan kami juga TIDAK MENYIMPAN sebarang maklumat peribadi seperti maklumat Bank, Debit Kad atau Kredit Kad anda sebab semua urusan pembayaran akan dibuat oleh anda, sama ada secara Online Transfer ataupun melalui Perkhidmatan ToyyibPay.

# Minimum Pembelian dari Web ini RM30

# Jika Pembelian Kurang dari RM30, Sila buat tempahan melalui WhatsApp 60198813858

Penting

Warna di paparan screen monitor atau Smartphone akan sedikit berbeza dari hasil print-out sebenar sebab paparan screen monitor atau smartphone menggunakan resolution yang tinggi dan menghasilkan warna yang lebih halus ianya tidak sama dengan hasil print-out dari printer.

Gabungan Warna
Gabungan yang dipilih oleh pelanggan juga boleh menyebabkan hasil cetakkan nampak gelap dan pelanggan boleh minta nasihat kami gabungan warna yang nampak lebih terang dan jelas.

Penghantaran PERCUMA
Setiap Pembelian Lebih RM150, penghantaran PERCUMA ke Seluruh Malaysia dan Termasuk Penghantaran dengan Grab Delivery di Sekitar KK. Hubungi kami untuk keterangan lanjut.

Hubungi Kami :
Jika ada pertanyaan boleh hubungi Hotline Kami : 6088-338083 / WhatsApp 60198813858.